Raffaello šokolaad

Koostisosad

Suhkur, kakaovõi, lõssipulber, kuivatatud kookos 10,5 %, palmiõli, vadakupulber, mandlid 3 %, kookospähkli piimapulber (sisaldab piima) 2 %, veevaba piimarasv, emulgaator: letsitiinid (SOJA); lõhna- ja maitseained.
Kakao üldkogus: 20 %.

 

Keskmine toiteväärtus 100 g
Energiasisaldus 2455 kJ/ 590 kcal
Rasv 41,9 g
millest küllastunud rasvhapped 27,4 g
Süsivesikud 43,8 g
millest suhkur 43,5 g
Valk 8,5 g
Sool 0,079 g

Veebileht kasutab omaenda ja kolmanda osapoole tehnilisi, analüütika- ja profileerimisküpsiseid, et pakkuda teenust teie soovide ja eelistuste alusel, mida olete väljendanud internetis navigeerimise käigus. Kui te soovite küpsistest rohkem teada saada või muuta oma brauseri sätteid küpsiste osas (või takistada veebilehel mistahes küpsiste kasutamise), klõpsake siia. Kui te sulgete selle bänneri, jätkate selle veebilehe kasutamist või vajutate ükskõik millist nuppu sellel veebilehel, olete nõustunud küpsiste kasutamisega.