Šokolaad
Raffaello eriline maitse on nüüd saadaval uues šokolaadis. Ava ja naudi seda hõrku elamust.
Raffaello eriline maitse on nüüd saadaval uues šokolaadis. Ava ja naudi seda hõrku elamust.
Valge šokolaad kookose
ja mandlitega
90 g
Valge šokolaad kookose ja mandlitega: Kreemjas täidis krõbedate mandlitükkide ja peente kookoselaastudega, kaetud siidise valge šokolaadiga. Täiuslik kooslus, mis sulab suus ja hellitab meeli.
Valge šokolaad kookose ja mandlitega: Kreemjas täidis krõbedate mandlitükkide ja peente kookoselaastudega, kaetud siidise valge šokolaadiga. Täiuslik kooslus, mis sulab suus ja hellitab meeli.
Uues Raffaello šokolaadis on hoolikalt viimistletud iga detail: siidise valge šokolaadi all peitub hõrk kreemjas täidis – avasta see ainulaadne maitse.
Šokolaadi tuleks hoida jahedas, pimedas kohas temperatuuril umbes 18–22 °C, eemal kuumuse, valguse ja niiskuse allikatest. Külmik ei ole šokolaadi hoidmiseks sobiv koht kõrge õhuniiskuse tõttu (niiskus võib põhjustada šokolaadi pinnale suhkrukihi tekkimist). Kui šokolaadi tuleb siiski hoida külmikus, aseta see õhukindlasse anumasse või mähi topelt fooliumisse. Pärast šokolaadi külmikust väljavõtmist, kui suudad kiusatusele vastu panna, oota umbes 15 minutit, kuni see saavutab toatemperatuuri.